05. oktober 2024 kl. 19:17
Sejr i Fredensborg
Jürgen Klopp havde jamret sig højlydt over tidspunktet for kampstart i dagens serie 2 kamp mellem Fredensborg og Hundested

Heldigvis har HI en morgenmand i træner Granzow, og han havde til dagens udekamp fået vækket sine spillere i god tid.

En god første halvleg ender på dramatisk vis, med først en 1-0 scoring til de blå af Lars Bonde og i overtiden af halvlegen et gult kort til samme.

Det betød, at Fredensborg i starten af anden halvleg var en smule med og også fik udlignet, men to mål af Casper Exner Rytter Rasmussen omkring en times spil punkterede hjemmeholdet, og mod slutningen af kampen kunne Lucas Vang fortjent gøre det til 4-1.

“Det er vores bedste 90 min i denne sæson. Vi leverer rigtig godt dom hold, arbejder igennem efter den game plan der var lagt, og så er vi rigtig gode på bolden. En helstøbt indsats, og med nu 3 sejre i træk kan vi tillade os at kigge lidt opad i tabellen igen”, udtaler en meget tilfreds træner Granzow.