image
Sune Raunkjær
01. oktober 2024 kl. 17:38
Den onde ånd blev dukket
3 nederlag i streg mod Hornbæk var status for Old Boys inden mandag aftens pokalkamp på kunstgræsset ved Hundested Hallen.

Det var derfor en sammenbidt og determineret trup som træner Morten Ekman havde sat op til kampen. Nu skulle det ondenlyneme være…

Det var lige ved at starte helt galt i 1. minut, hvor trænerens mange inputs dårligt var fordøjet før Hornbæk fik en kæmpe chance.

Den blev dog brændt på det skammeligste, og så går det jo som man ser i Tipslørdag. HI åd sig ind i kampen, og efter chancer i begge ender kommer hjemmeholdet foran 1-0 på mål af Jeppe Søborg, smukt assisteret af Asger Kærup.

Holdet glemmer dog at få armene ned igen, og vupti, Hornbæk udligner hurtigt til 1-1. Næsten samtidig må Lodberg udgå med en skade, og Nicklas Granzow må tage hans plads.

Det skulle vise sig at være held i uheld, for kort efter scorer 1. holdstræneren på en ripost efter et stolpeskud fra Bo Petersen, og mindssndten samme Granzow ikke også gør det til 3-1 kort efter på en flot solo-aktion.

I anden halvleg starter Hornbæk som lyn og torden. Er par rokeringer og lidt begyndende selvfedme hos hjemmeholdet giver et voldsomt pres mod HI’s mål, og der bliver da også hurtigt reduceret til 2-3.

Herefter stiller de blå sig længere tilbage og lever på omstillinger. Dem er der flere af, men de bliver brændt inden Thorbjørn Baum med fight og vilje får scoret til 4-2.

Det punkterer udeholdet, der nu står højt med bagkæden uden at blive farlige. Det udnytter Jeppe Søborg til, med sit andet mål, at gøre det til slutresultatet 5-2.

En kæmpe sejr for holdet, der endelig fik skovlen under deres onde ånd.