Serie 2: 4-1 sejr over Birkerød

Stefan Prio
26. april 2015 kl. 07:42
Sejr i Birkerød på en pløjemark af en bane

I forhold til sidste uges sejr var der lavet et par ændringer på holdet inden lørdagens kamp.

Der var comeback til Casper Rimmer som startede inde på højre kant og Pelle startede inde i stedet for Mark på midten.

Oplægget til kampen hed at vi skulle starte med at prøve at spille bolden op langs jorden, men denne plan blev hurtigt ændret efter 5 min.

For banen i dag i Birkerød mindede i den grad om den bane, som var på Brøndby stadion for blot et par uger siden, den var fyldt med grus, sand og der var langt imellem græsstråene.

Derfor var det simpelthen umuligt for os at spille fodbold langs jorden, hvilket gjorde at vi var nødsaget til at spille direkte med lange bolde op på Nis og Peter.

Vi starter kampen rigtig godt med et fint pres på deres bagkæde og mange højre bolde til Nis, som giver et par gode muligheder.

Efter godt en halv time kommer vi foran på et straffe, da Anders nedlægges i feltet af deres Keeper og Peter scorer sikkert til Pauseføring 1-0.

Fra 2. Halvlegs start kom Birkerød ud med et stort tryk på os og vi var slet ikke i kommet ud fra Pausen, det udnyttede Birkerød til at udligne tæt under mål på et lidt passivt forsvar.

Efter målet tog vi arbejdshandskerne på og leverede en god fight og vilje resten af kampen.

Vi svarede hurtigt igen med 2 hurtige scoringer, Peter sparkede tæt under mål på 2-1 efter fint forarbejde af Jacob.

Kort efter sparkede Peter på mål og så var Jacob hurtig over riposten fra Keeperen og bragte os foran 3-1.

Peter fuldendte sit Hattrick til sidst, da han headede bolden i kassen tæt under mål til slutresultatet 4-1.

Spillet var ikke særlig kønt og foregik mere op i luften denne eftermiddag i Birkerød, men vi havde viljen og fik fortjent de 3 point med hjem.

Peter spillede en god kamp igen og med 3 scoringer blev han os kampens spiller.